Radius: Uit
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

“Bakkerij De Cock” in HLN nieuws

“Bakkerij De Cock” in HLN nieuws

“Bakkerij De Cock” met het Food2Go LIVE bestelsysteem op HLN nieuws!

Dankzij Bakkerij De Cock kan je deze zomer een broodje, taartje of boterkoek tot op het strand laten leveren. Bestellen doe je via Facebook, jobstudenten brengen het lekkers met de fiets tot bij jou. Charlotte (17) en Guillaume (16), kinderen van bakker Luc David en Christel Inghelbrecht, kwamen met het idee.

Bakkerij Decock mag dan wel al 162 jaar bestaan, bakker Luc David is voortdurend bezig met het moderniseren van de bakkerij. Toch staat de zaak vooral bekend om de ambachtelijke werkwijze. “De voedingswaarde is bij ons van groot belang. Zo gebruiken we ook vaak desem in plaats van gist”, vertelt de bakker. “Onze nieuwe service is een voorbeeld van hoe traditie en vernieuwing hand in hand kunnen gaan.” Eerst wilde het gezin een pop-up met desembrood starten, maar de bakkersfamilie koos uiteindelijk voor levering met speciale bakfietsen.

“Toeristen die de dag op het strand willen doorbrengen, kunnen ’s morgens geen broodje kopen. Tegen de middag is het broodje al niet meer lekker door de warmte. Het is ook niet leuk om alles op te ruimen en om naar de winkel te lopen gewoon om iets te eten. En nu hebben wij daar een oplossing voor. Iedereen kan via zijn smartphone een bestelling doorgeven via onze Facebookpagina, waar een webshop aan gelinkt is. We hebben drie jobstudenten die met de fiets komen leveren via een gps-systeem. De koeriers zijn origineel aangekleed met een typische bakkersmuts en outfit, zo zijn ze duidelijk herkenbaar”, vertelt Luc David samen met zijn kinderen Charlotte en Guillaume.

De bestellingen kunnen niet enkel vanop het strand maar ook elders in Oostende worden doorgegeven. De keuze is uitgebreid: van belegde broodjes, huisgemaakte boterkoeken tot verfrissende yoghurts, ijskoude limonades en koffie.

Lees volledig artikel

Bakkerij De Cock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met